Çfarë ofrojmë?

RIO KOMPANI

RIO KOMPANI është një kompani që do t'ju ndihmojë të gjeni gurin tuaj të përsosur me një ekip që kujdeset me të vërtetë. Ne jemi në gjendje të sigurojmë klientët tanë një inventar mbresëlënës të materialeve ekzotike dhe standarde.

Oferta e plotë me përpunimin dhe instalimin e njëjtë me të gjitha materialet e lidhura, nga stafi ynë për instalim, dhe ne jemi të vlefshëm për arkitektin, pronarin dhe kompaninë e ndërtimit.

Materiale ndërtimi

Onyxi

Në të kaluarën dhe sot Onyxi si një gur natyral i shtrenjtë ruajti praninë e saj në shumë dhoma në shtëpi. Onyx është rezistent ndaj gërvishtjeve dhe jashtëzakonisht i lehtë për tu ruajtur. Bukur gjysmë transparence, dhe ngjyra të ndryshme të Onyx do të sjellë luks në lokalet tuaja.

Granit

Sot, graniti është aplikuar gjerësisht në botë si një gur për veshjen në të gjitha sipërfaqet, pa kufizime, sepse është e përhershme dhe ka një ngjyrë të bukur. Një tipar i rëndësishëm i granitit është aftësia për të lustruar deri në shkëlqim të lartë, për të mbajtur pamjen dekorative, të shkëlqyeshme dhe të pandryshueshme.

Mermer

Mermeri është një nga materialet që është gjithmonë në modë. Shfaqja, ngjyra ose forma e tij po ndryshon, por nuk aplikohet. Si një nga materialet më të kërkuar për rinovimet e brendshme, mermeri do të sjellë një nivel të ri të elegancës në shtëpinë ose biznesin tuaj. Mermeret e mermerit e bëjnë më të lehtë për ju të kombinoni dhomën tuaj të jetesës, banjën, ju mund të vendosni zjarrit, shkallët, dyshemetë.

Kuarc

Kombinimi i natyrës dhe teknologjisë, këto produkte janë të lehta për tu ruajtur, sepse janë rezistente ndaj gërvishtjeve, njollave dhe çarjeve. Ky material është i përkryer për kuzhina, banjo dhe çdo hapësirë të brendshme.

Travetin

Përdoret kryesisht për veshjen e sipërfaqeve vertikale dhe të brendshme dhe të jashtme. Travertin me cilësi të shiritit të zhveshur, me ngjyrë kafe ngjyrë kafe, shirita janë të lyer dhe më të lehtë.

Gurat Decorative

Gurë dekorativë janë një produkt i variacionit të gurëve natyrorë pas një procesi të veçantë në cilindra rrotulluese. Kompania jonë ofron shumë lloje të pebbles në ngjyra të ndryshme prej guri natyror të ndryshme të tilla si marmor (White Thassos), gur ranor, granit dhe të tjerët. Gurë dekorativë janë zgjidhja më e mirë për të dekoruar oborrin tuaj.

Per Zyren

Jini të frymëzuar dhe shtoni ornament në oborrin tuaj. Ne besojmë se profesionalizmi është në detaje, prandaj ne ofrojmë një gamë të gjerë gurësh dekorativë në oborr, për të plotësuar çdo stil.

Mozaikë

Stili global në dizajnin e brendshëm lejon praninë e thesareve të kulturave botërore në shtëpinë tuaj. Mozaiket e pasura të pllakave qeramike janë specifike për Amerikën Latine, por edhe për vende të tilla si Maroku, Spanja, Italia etj.

Laminam

pllaka qeramike me madhësi prej 1000x3000 deri 1620x3240 mm dhe trashësi prej 3 deri në 20 mm. Të gjitha ngjyrat mund të përdoren për dysheme, mure të jashtme dhe tavolina pune, duke përfshirë enë kuzhine. Laminat 12+ gjithashtu mund të përdoren në zona të lagështa.

Dyer

Një tjetër sektor i kësaj kompanie është prodhimi i dyerve dhe dritareve prej druri dhe plastike, me përmasa standarde dhe sipas porosisë tuaj. Për të arritur qëllimin tonë, i cili është i kënaqur kërkesat e klientëve tanë, ne vazhdimisht kujdesem për përmirësimin e cilësisë.

Laminat

Rio Kompani ofron zgjidhje dyshemeje për shtëpinë tuaj. Dysheme laminat Rio Kompani ofron dizajn elegant dhe estetikë, rezistencë të lartë ndaj dëmtimit, instalim të shpejtë dhe të lehtë. Dyshemeja e fundit e laminuar është një sistem i përmirësuar që nuk kërkon ndonjë ngjitës. Ato janë të lehta për t'u mbajtur, rezistente ndaj gërvishtjeve etj.

Pllaka

Si në të kaluarën dhe sot, pllakat qeramike si mbulesë dyshemeje kanë ruajtur prezencën e tyre në dysheme në kuzhina, banjo etj. Ata janë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe janë jashtëzakonisht të thjeshta për të ruajtur.

Kuzhina

Për të matur të gjitha llojet e kuzhinave.

Rio Kompani

Me një gamë të gjerë opsionesh guri, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar që lloji i gurit të jetë i përshtatshëm për projektin tuaj.

Ekipi ynë me përvojë për nevojat tuaja është në dispozicion 7 ditë në javë, ne kujdesemi për çdo gjë nga dyqanet e vetme në projekte të mëdha komerciale ose rezidenciale. Ne jemi krenar që ofrojmë një gamë të gjerë zgjidhjesh për dëshirat tuaja, nga vendimet e thjeshta në ato më komplekse që ne ju ndihmojmë për të zgjidhur për mjediset tuaja banesore.