RRETH KOMPANIA JONË

Fillimet

Rio Kompani fillimisht filloi biznesin në fillim të viteve 1990. Qëllimi kryesor i kësaj kompanie ishte hapja e një tregu për të gjitha materialet e nevojshme të ndërtimit. Periudha e gjatë që nga fillimi i biznesit, menaxhimi efektiv i lidershipit, që është, organizimi i përkushtuar dhe konsistent, ka rezultuar në produktivitet dhe cilësi të lartë të produkteve nga kjo kompani.

PRODUKTET

Rritja e numrit të produkteve që variojnë nga materialet e ndërtimit, mermeri dhe graniti, pllakat dhe kanalizimet, dyert dhe dritaret, ushqyesve si mielli dhe drithërat na jep vetëm një adresë unike Rio Kompani. Rio Kompani është një korporatë me shumë degë të prodhimit. Bazuar në nevojat e ndërtimit të klientit, marrëveshjen dhe përfundimin e shtëpisë, fleksibiliteti i kompanisë është i gatshëm t'i përgjigjet të gjitha shqetësimeve të konsumatorëve.

KLIENTËT

KLIENTËT

EKSPERIENCA

Rio Kompani me një eksperiencë të gjatë në punën e saj është prezantuar përmes shumë ngjarjeve, ku ka publikuar haptazi cilësitë e produkteve të saj. Ndër panairet më të rëndësishme ku kanë marrë pjesë janë: Panairi në Itali, që është Verona dhe Bolonia, Panairi i Stambollit në Stamboll, panairi në Greqi-Selanik, Bangalore në Indi dhe kështu me radhë.

Me dy dekada përvojë pune, ajo ka arritur kulmin për të promovuar përmbushjen e nevojave të konsumatorit, duke ofruar cilësinë më të lartë dhe korrigjimin e shërbimeve që ofron.

Zgjerimi i tregut të konsumit duke përdorur shërbimet e kompanisë sonë ishte qëllimi themelor që u përmbush pasi i zgjeruam kufijtë në të gjithë Evropën, duke ofruar përpunim më të sofistikuar të gurëve natyrorë, duke përdorur teknologjinë më të përparuar të importuar nga Italia, e cila na lejon të veçojmë madhësinë e guri, duke e shndërruar atë në forma të ndryshme, duke ruajtur dhe projektuar të gjitha tiparet e gurit natyror.

KAPACITETET

Objektet tona janë të vendosura në zonën industriale në rrugën kryesore Tetovë-Gostivar, përkatësisht në Gradec, lokacioni kryesor në të cilin paraqiten prerja dhe përpunimi i gurit natyror, gurëve dekorativë. Pllaka prej porcelani dhe qeramike, dyert prej druri dhe produkte të tjera të mediapan, materialeve të ndërtimit dhe të ngjashme, ku shumica e produkteve importohen nga mina të njohura në mbarë botën.

Hapësira ekspozuese dhe zyrat e kompanisë janë gjithashtu të vendosura në Gradec dhe Tetovë.

Kompania Rio Company është gjithashtu përfaqësuese e bordeve italiane për qëllime të ndryshme të njohura si LAMINAM, të cilat ekspozohen në madhësi të ndryshme në ambientet e kompanisë.