Што нудиме?

RIO KOMPANI

RIO KOMPANI е компанијата што ќе ви помогне да го најдете вашиот совршен камен со тим кој навистина се грижи. Ние сме во состојба да им обезбедиме на нашите клиенти импресивен инвентар на егзотични и стандардни материјали.

Комплет понуда со обработка и монтажа на истите со све поврзани материали,од страна на нашиот персонал за монтажа,притоа, ние сме вредни за архитектот, сопственикот и градежната компанија.

Градежни материјали

ОНИКС

Во минатото и денес Onyx како скап природен камен го задржал своето присуство на повеќе простории во домот. Onyx се отпорни на гребнатини и исклучително се едноставни за одржување. Прекрасно полутранспарентност, и различни бои на Оникс ќе донесе луксуз до вашите простории.

Гранит

Гранитот денес во светот масовно се применува како камен за обложување на сите површини и тоа без ограничувања, бидејќи е постојан и има убава боја. Важна карактеристика на гранитот е можноста да се полираат до висок сјај, да ја задржат декоративноста, сјајот и непроменливоста на изгледот.

МЕРМЕР

Мермер е еден од материјалите што секогаш е во мода. Неговиот изглед, боја или форма се менува, но никогаш не се применува. Како еден од најбараните материјали за внатрешни реновирања, мермер ќе донесе ново ниво на елеганција во вашиот дом или бизнис. Еднобојната нијанса на Мермерот ви помага полесно да си го комбинирате вашaтa станбена просторија,бања, можете да обложите камини, скали,подови.

КВАРТЗ

Комбинирање на природата и технологијата, овие производи се лесно за одржување, бидејќи тие се отпорни на гребаници, дамки и пукнатини. Овој материјал е совршен за кујни, бањи и секој внатрешен простор.

ТРАВЕРТИН

Се употребува првенствено за обложување на вертикални површини и на ентериерот и екстериерот. травертин со изразита тракаста текстура, со окер кафеава боја, лентите се различно нијансирани и полесно.

ДЕКОРАТИВНИ КАМЕЊА

Декоративни Камења се производ од варијација на природни камења по посебен процес во ротирачки цилиндри. Нашата компанија нуди многу видови на камчиња во разни бои од различни природен камен како мермер (Бела Тасос), песочник, гранит и др. Декоративни Камења се најубавото решение за декорација на вашиот двор.

ЗА ДВОР

Бидете инспирирани и додадете декорација на вашиот двор. Ние веруваме дека професионалноста е во деталите, тоа е причината зошто ние нудиме широк спектар на декоративни камења за двор, за да го дополни секој стил.

МОЗАИЦИ

Глобалниот стил во дизајнирањето на ентериерот овозможува присуство на богатствата на светските култури во вашиот дом. Богатите мозаици изработени од керамички плочки специфични се за подрачјата на Латинска Америка, но и за земји како што е Мароко, Шпанија, Италија и др.

ЛАМИНАМ

керамички плочи со големини од 1000x3000 до 1620x3240 mm и дебелини од 3 до 20 mm. Сите бои може да се користат за подови,надворешни ѕидови и работни маси, вклучувајќи кујнски работни маси. Ламинам 12 + исто така може да се користи во влажни подрачја.

ВРАТИ

Друг сектор на оваа компанија е производство на врати и прозорци од дрво и пластика, со стандардни димензии и според вашата нарачка. За да ја постигнеме нашата цел, која е задоволување на барањата на нашите клиенти, ние постојано се грижиме за подобрување на квалитетот.

ЛАМИНАТ

Rio Kompani нуди подни солуции за вашиот дом. Rio Kompani ламинатните подови ви овозможуваат елегантен дизајн и естетика, висока отпорност на оштетување, брза и лесна монтажа. Последно време ламинатни подови се со подобрен систем за кој не се потребни никакви лепила. Лесни се за одржување, отпорни на гребење и др.

ПЛОЧКИ

Како и во минатото и денес керамичките плочки како подна облога го задржале своето присуство на подот во кујните, бањите итн. Тие се отпорни на гребнатини и исклучително се едноставни за одржување.

КУЈНИ

Изработка на секаков тип на кујни по мерка.

Rio Kompani

Со широк асортиман на камени опции,ние сме тука да ви помогнеме кој вид на камен е соодветен за вашиот проект.

Нашиот искусен тим за вашите потреби е достапен 7 дена во неделата,што се грижиме за сè, од самостојни продавници до големи комерцијални или станбени проекти. Се гордееме да нудиме широк спектар на решенија за вашите желби, од едноставни се до нај комплексивни одлуки што ние ви помагаме да ги решите за вашите станбени простории.