Pietra Di Savoia Grigia

Pietra Di Savoia Grigia


Trashësia: 3240 x 1620 12mm
Kategori: Laminam 12mm

Shkarko katalogun

Zgjidhni një lloj kuzhine

Ju duhet të zgjidhni llojin e kuzhinës tuaj, dimensionin (gjatësinë x gjerësi), vrimat përkatëse që ju nevojiten për lavaman, dendur dhe trokitje e lehtë.

Zgjidhni një lloj shkalle

Ju duhet të zgjidhni llojin e shkallëve numri i copave që ju duhet, dimensioni (gjatësia x gjerësia) ...

Zgjidhni një formular për të marrë një kuotë

Zgjidh një formë dhe futni dimensionet përkatëse