Fileti Antique Lithos

Fileti Antique Lithos

Filet Antique Kavalas përdoret për aplikime të ndryshme brenda dhe jashtë, zjarrit, mbulesa mur, fasadat e ndërtesës, hyrjet në shtëpi etj.


Kategori: Gurë dekorativë